Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Roskilde, bar
Scandic Roskilde, bar
Tilbage til hotel

Bar

Nyd øl på flaske og fadøl i denne afslappede bar i Roskilde, der leder tankerne tilbage til dengang, der lå en racerbane i området.

Scandic Roskilde Parks bar ligger, hvor der tidligere var en racerbane, og den er udsmykket med sportslogoer og billeder fra racerløb. Slap af imens du nyder en dansk fadøl eller en anden forfriskning fra barkortet. Du er også velkommen til at spise snacks og vores lette barretter, imens du ser sport i tv'et.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Fre 17:00-22:45, Lør 17:00-21:45, Søn Lukket (Festival period: Tor-Lør 07:00-20:00, Man-Ons, Søn Lukket)