Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar Overview
Bar Overview
Tilbage til hotel

Bar

Nyd øl på flaske og fadøl i denne afslappede bar i Roskilde, der leder tankerne tilbage til dengang, der lå en racerbane i området.

Sæt dig til rette på en barstol eller i vores sofaer, og nyd din kaffe, drink eller øl fra vores bar. Baren er renoveret i foråret 2019, og er det perfekte bindeld mellem reception og restaurant. Fra vores bar kan du nyde udsigten til Roskilde Ring Park. Du er også velkommen til at tage dine drikkevarer med ud på vores terrasse, der ligger lige ved parken.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Fre 17:00-22:45, Lør 17:00-21:45, Søn Lukket (Festival period: Tor-Lør 07:00-20:00, Man-Ons, Søn Lukket)