Scandic Espoo, Restaurant
Scandic Espoo, Restaurant KG_Espoo_Baari.jpg

Scandic Espoo

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar KG

Die Bar KG eignet sich ideal, um mit Freunden bei kalten Getränken, gutem Essen, guter Musik und mitreißendem Sport zu entspannen.

Restaurantbooking

+358 9 43520

Nyd en delikatesse pizza eller byens bedste burger og en kold Heineken, mens du hepper på dit yndlingshold i den hyggelige bar KG på Scandic Espoo Hotel. Foruden Heineken har vi et stort udvalg af øl og whisky. Du har også hele restaurant KG's menu til rådighed. Med flere skærme og et kæmpe udvalg af sportskanaler er baren KG virkelig den mest sporty bar i det sydlige Finland.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 07:00-10:00, Sun 08:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 16:30-22:00, Sat 16:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:30-23:00, Fri 16:30-00:00, Sat 16:00-00:00, Sun Closed