Helsinki for børn

Der er masser at foretage sig i Helsinki også for de små i familien. Det er let at komme rundt til fods, på cykel eller med offentlig transport.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Sjov for hele familien

Museerne i Helsinki har tænkt på børnene, og der er forestillinger for børn hele året rundt i byens teatre. Der er adskillige indendørs og udendørs legepladser til at holde de små i gang hele dagen.

Børns sommer

Besøg Helsinki/Aku Pöllänen & scandichotels.com

Helsinki er spækket med ting at foretage sig om sommeren. De utallige aktivitetsmuligheder garanterer dage propfyldt med eventyr for hele familien. Hele familien vil nyde forlystelserne i Linnanmäki, de vilde eventyrparker og Suomenlinnas historie og museer. Fuldend din sommerdag med en solrig dag på Helsinkis Hietaranta strand.

Ind i dyrenes verden


Korkeasaari Zoo og SEA LIFE Akvarium er populære besøgsmål hos børn hele året rundt. Naturhistorisk Museum er også et spændende sted, som fokuserer på programmer for børn.

Hvis du løber tør for ting at foretage dig i Helsinki

Du kan let komme fra Helsinki til Heureka Videnskabscenter, Haltia Naturcenter og Serena Waterpark i Espoo.

Legesyge hoteller i hovedstadsområdet

Et råd! Hvis du ønsker at nyde bylivet, anbefaler vi vores hoteller i Helsinki centrum. Hvis du kører i bil, kan du parkere gratis og bo komfortabelt tæt på gode transport- og kommunikationsmuligheder på vores hoteller i Espoo eller Järvenpää.