Helsinkis øhav

I Helsinki er man altid tæt på havet. Byen er omgivet af mere end 300 øer, som tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Du kan opleve øhavet og kyststrækningen fra en turistbåd eller selv en almindelig færge!

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Oplev det maritime Helsinki

Unikke Suomenlinna

Suomenlinna er den bedst kendte af Helsinkis øer, og den er opført på UNESCOs verdensarvliste. Tag en nem dagstur med den regelmæssige færgeoverfart og se fortet og øens prægtige landskab. Færgeoverfarten er i sig selv en oplevelse, og det samme gælder for turistbådene. Du kan opleve Suomenlinna på alle årstider.

En afslappende dagstur til øen

Gør som de lokale og medbring en madkurv og drag ud til en af Helsinkis mange øer. Seurasaari, Pihlajasaari, Uunisaari, Lonna og nyheden fra 2016, Vallisaari, ved siden af Suomenlinna. Mange af øerne har også restauranter, hvor du kan nyde havudsigten og lækker mad serveret ved bordet.

Der er næsten 20 trafikveje til vands i Helsinki. Fra Hakaniementori kan du tage en båd om sommeren til Korkeasaari Zoo eller til Aurinkolahti i det østlige Helsinki. Fra markedspladsen kan du tage til Suomenlinna og de andre nærliggende øer eller tage en turistbåd eller en almindelig tur i til adskillige destinationer!

Overnatning i Helsinki

Vores hoteller i Helsinki ligger i byens bedste områder. Derfra er det let at tage en dagsudflugt i øhavet.