Book hotel

Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Tilbage til hotel

Brasserie Grand

Den varme og stilfulde restaurant, der er inspireret af det klassiske europæiske køkken, serverer omhyggeligt tilberedte retter med ingredienser af høj kvalitet og forfriskende små overraskende særpræg. Om sommeren kan du nyde dine måltider i den solrige og stille vinterhave i gården. Vi anbefaler, at du bestiller et bord.

Restaurantbooking

Book bord

Ligesom på hotellet er restauranten en blanding af det klassiske og moderne. Brasserie Grand er en varm og stilfuld restaurant, der serverer klassiske, fransk inspirerede smagsoplevelser, opdateret til nutiden og kombineret med europæiske nuancer på en interessant måde.

Vi ønsker at tilbyde restaurantoplevelser af høj kvalitet med et overraskende twist og et strejf af luksus, hvor alle finder noget efter deres smag. For eksempel kan du give en rejesandwich et pift med kaviar og nyde chokoladekage med gulddekorationer, der får tænderne til at løbe i vand.

Vi tilbereder interessante oplevelser af ingredienser af høj kvalitet med omhu og varme, som kan nydes i en stilfuld, afslappet atmosfære.

Brasserie Grand er det rigtige sted for dem, der har brug for et afslappende øjeblik midt i deres dagligdag, som ønsker oplevelser og udflugter, samt dem, der er på udkig efter en mindeværdig fest. Restauranten er også et hyggeligt mødested for alle, der elsker kultur og især teater. Sammen tilbyder Nationalteatret ved siden af og Brasserie Grand fantastiske oplevelser.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 07:00-10:30, Sat-Sun 07:30-11:00
Dinner: Tue-Sat 17:00-22:00, Mon, Sun Closed