Book hotel

restaurant Il Centro at scandic helsinki hub
restaurant Il Centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub
Tilbage til hotel

Trattoria Il Centro

Her kan du nyde vores restaurants italienske delikatesser og napolitanske pizzaer sammen med en god vin. På den skønne terrasse i gårdhaven kan du nyde forfriskende drinks og lækkerier fra restauranten i en afslappet atmosfære.

Restaurantbooking

+358 9 2714232

Book bord

Det indbydende restaurantområde på gadeplan byder både hotellets gæster og lokale velkommen til en afslappet kulinarisk oplevelse ved siden af en grøn park i hjertet af byen.

På vores trattoria-menu finder du antipasti, pasta, risotto, grillretter og veganske retter samt napolitansk-inspirerede pizzaer bagt i vores pizzaovn. Hvis du har lyst til noget sødt, kan du prøve vores specialitet, piccolo-desserten. Baren midt i restauranten serverer forfriskende drinks og lækre cocktails og mocktails.

Som Scandic Friends-medlem får du 10 % rabat på mad i vores restaurant i weekender og på udvalgte helligdage. Derudover tilbyder vi rabatter på forskellige mad- og drikkevarer – spørg restauranten om yderligere oplysninger. Hvis du ikke er medlem endnu, kan du tilmelde dig nu!

Coworking-menuen er tilgængelig på hverdage fra kl. 11.00 til 17.00 og i restaurantens åbningstider. Afgiv din ordre i coworking-området vha. QR-koden eller maskinen i konferenceloungen og i restauranten i dens åbningstider.

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Fri 17:00-23:00, Sat 15:00-23:00, Sun Closed
 (Kitchen closes one hour earlier) : Mon-Fri 17:00-23:00, Sat 15:00-23:00, Sun Closed)