Scandic Marski, bar
Scandic Marski, bar Scandic Marski, bar Scandic Marski bar Scandic Marski, bar Scandic Marski, bar

Scandic Marski

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

Vores hotelbar er et populært mødested på Mannerheimintie, lige midt i Helsinki.

Restaurantbooking

+358 9 68061

Nyd en drink, og iagttag det travle byliv gennem de enorme vinduer fra gulv til loft. Vælg mellem en lang række varme og kolde drikke, eller nyd en kold øl eller et glas champagne.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Tue 11:00-00:00, Wed-Thu 11:00-01:00, Fri 11:00-02:00, Sat 12:00-02:00, Sun Closed