Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Rooftop Bar
Rooftop Bar Rooftop Bar Rooftop bar Rooftop Bar
Tilbage til hotel

Más Rooftop Bar

Tagterrassebaren på 8. etage, med udsigt i tre retninger, tilbyder forfriskende drinks og en fantastisk udsigt over Helsinki centrum året rundt. Baren har teleskop og kikkert, så det er nemt at tage et nærmere kig på byen.

Den ‘sobremesa’-kultur, som Restaurant Más er kendt for, opfordrer til et stressfrit øjeblik, som du også finder i deres tagterrassebar. Du finder et godt udvalg af spanske vine på menuen, cava og, selvfølgelig, sangria samt tapasinspirerede snacks.

Der er adgang til tagterrassebaren via hotellets elevatorer.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Tue-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 16:00-01:00, Mon, Sun Closed (Bank holiday 30th of May 16-23: Tue 14:00-01:00, Wed 14:00-22:00, Thu-Sat 16:00-23:00, Mon, Sun Closed)