Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Le Havre
Restaurant Le Havre Restaurant Le Havre Restaurant Le Havre
Tilbage til hotel

Brasserie Le Havre

I vores legendariske franskinspirerede restaurant kan du nyde den enkle og afslappede atmosfære samt mad tilberedt af kvalitetsingredienser. Mærk historien, og bliv inspireret af restaurantens fascinerende fortid!

Du er også velkommen til at nyde vores morgenmadsbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for ikke-overnattende gæster koster 20 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Bar: Tue-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 16:00-23:00, Mon, Sun Closed