Scandic Ikaalisten Kylpylä

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Form og fitness

Hotellet har et moderne og veludstyret fitnessrum samt motionshold med instruktør gennem vores program Wellness & Sport.

Wellness & Sport-programmets motionshold med instruktør er inkluderet i værelsesprisen for vores hotelgæster. Dagsbesøgende kan også deltage på holdene: aquafitness, saunayoga og pilates er inkluderet i spaprisen, motionsholdene i fitnessrummet skal betales separat.

Spa

Spa

Spa opening times: Mon-Sat 08:00-21:00, Sun 08:00-19:00
Gym

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: 06:00 - 23:00
Åbningstider i weekend: Altid åbent
Sauna, Scandic Aarhus Vest

Sauna

Spa opening times: Mon-Sat 08:00-21:00, Sun 08:00-19:00
Separat sauna for mænd og kvinder: Ja
Spa

Indendørs pool

Spa opening times: Mon-Sat 08:00-21:00, Sun 08:00-19:00