Restaurant Casa Toscana
Restaurant Casa Toscana Restaurant Casa Toscana Restaruant Casa Toscana Restaruant Casa Toscana

Scandic Järvenpää

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du må logge inn for å booke en bonusnat. Som Scandic tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte  til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Hos os kan du nyde frisk mad på stedet. Vi tager de bedste street food-trends og kombinerer på kreativ vis sunde proteiner af høj kvalitet med friske grøntsager.

Restaurantbooking

+358 9 271 4232

Vores hyggelige restaurant er åben om aftenen. Restauranten byder på en afslappende stemning, hvor du kan slappe af med en drink, mens du nyder et velsmagende måltid fra vores menu.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 06:30-10:30, Sun 08:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri 17:00-02:00, Sat 16:00-02:00, Sun 17:00-22:00