Restaurant Colonial
Restaurant Colonial Restaurant Colonial Scandic Jyvaskyla, Restaurant Colonial, terrace Scandic Jyväskylä Restaurant

Scandic Jyväskylä

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant Colonial

Kom og nyd en frokostbuffet eller en lækker middag i Colonial Restaurants afslappede og hyggelige atmosfære midt i Jyväskylä.

Vores Colonial Restaurant på hotel Scandic Jyväskylä tilbyder frokost på hverdage. Du kan vælge mellem en buffet eller tallerkenanretninger. Om aftenen og i weekenden er der et stort udvalg fra vores à la carte-menu til rådighed. Retter svinger fra tapas til salater, burgere, pastaretter og lækkert mad fra grillen – for ikke at glemme vores Scandic Klassikere!

Kom og nyd god mad og alle tiders atmosfære i vores restaurant, som er indrettet i en varm stil! For vores gæster er der fri parkering på parkeringspladsen uden for vores hotel.

Tlf. til reservation: +358 (0) 9 4739 9418.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat 07:00-10:30, Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
 (kitchen open: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed)