Restaurant Amore
Restaurant Amore Restaurant Amore Restaurant Amore Restaurant Amore Restaurant Amore

Scandic Kajanus

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

I vores restaurant har vi opdateret nordiske klassikere med uformelle og moderne opskrifter. Menuen ændres med årstiderne og byder på sæsonens bedste smagsoplevelser og ingredienser.

Restaurantbooking

+358 8 61 641

På hverdage serverer vi en lækker frokostbuffet og om aftenen en stemningsfuld middag. Om sommeren kan gæsterne også nyde vores terrasse.

Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. For ikke overnattende gæster koster morgenmaden 17,50 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed