Vandsportscenter

Vandsportscenteret i Kaukavesi ligger lige ved siden af hotellet, og det tilbyder flere swimmingpools, en 50 meter lang rutsjebane og dejlige saunaer.Bliv forfrisket i vandsportscenteret

Kaukavesi tilbyder masser af forskellige swimmingpools at vælge mellem: Der er koldtvands- og varmtvandspools samt lange og korte pools. Uanset hvordan du kommer omkring, gør tilgængelighed og elevatorer det muligt for alle at nyde faciliteterne.

Primær pool og udspringstårn

Den primære pool i vandsportscenteret er 50 meter lang og har 8 baner i alt. Den er velegnet til fitness-svømning, løb i vand og forskellige former for vandsport. I den dybe ende af poolen kan du også bruge vipper på 1 og 3 meter, så længe du er forsigtig.

Multifunktionel pool

Vandet på 30 °C i den multifunktionelle pool inviterer dig til at slappe af. Poolens boble- og strømningspunkter kan give dig massage i nakke og skuldre. Den multifunktionelle pool er 1,1-1,35 meter dyb.

Undervisningspool

Undervisningspoolen tilbyder et sikkert miljø til at lære vandet at kende og til at øve elementære færdigheder. Poolen er ca. 20 meter lang, og dybden svinger fra 0,8 til 1 meter. Vandtemperaturen er 28 °C.

Koldtvandspool

I koldtvandspoolen kan du føle dit kredsløb blive bedre, og du lærer hurtigt at nyde den fantastiske følelse, det giver din krop. Koldtvandspoolen er 1,10 meter dyb, og vandtemperaturen er 4-6 °C.

Koldtvandspool

Varmtvandspool

Varmtvandspoolen giver mulighed for fuldstændig afslapning. Varmtvandspoolen er 0,5 meter dyb, og vandtemperaturen er 37 °C.

Børnepool

Vandsportscenteret har egen pool til de mindste svømmere med varmt vand, vandlegetøj med et fisketema og en lille rutsjebane, der inviterer til vandplaskeri! Børnepoolen er 0,1-0,25 meter dyb, og vandtemperaturen er 30 °C.

Rutsjebane

Den 50 meter lange rutsjebane bugter sig rundt langs bygningens yderside. Man rutsjer én person ad gangen og med fødderne først. Af sikkerhedsmæssige årsager er aldersgrænsen for rutsjebanen 8 år, og yngre børn skal rutsje sammen med en voksen.

Priser og åbningstider

Billetpriser og åbningstider kan variere, så tjek dem på vandsportscenterets websider.