Book hotel

Et velholdt hotel ved motorvej E18. Det ligger i rolige omgivelser, og der er shoppingmuligheder i nærheden. Velindrettede værelser, god service, en behagelig sauna og et stort parkeringsområde, som kan benyttes uden beregning.

Read more about Scandic Kotka

Scandic Kotka er et praktisk udgangspunkt for din rejse – uanset om du er på farten eller vil udforske det, som denne havneby har at tilbyde. Nyd morgenmadsbuffeten på vores hyggelige hotel, og slap af i den varme sauna efter en lang dag. Moderne og velindrettede værelser med behagelige senge, som sørger for, at du sover godt. Parkering er uden beregning, og der er flere stikkontakter til bilvarmere. Der er fri WiFi på hele hotellet.

Det er nemt at komme til og fra vores hotel, da det har en praktisk beliggenhed ved siden af motorvej E18. Du kan tage en bus ved siden af hotellet til centrum af Kotka, som ligger 7 km væk. Hotellet ligger i rolige omgivelser, og der er en smuk flodbred og park i nærheden. Du kan også køre til Helsinki og Lappeenranta på 90 minutter.

Kotka er en by ved havet, som er kendt for sin havn, smukke parker og Meripäivät (populær sommerfestival), som finder sted i juli. I Kotka kan du også udforske akvariet Maretarium og Maritimcentret Vellamo.

3.0 54 anmeldelser fra TripAdvisor

To secure a safe stay we have rigorous procedures and routines in place regarding enhanced cleaning, physical distancing and our food offerings.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Kotka Telefon

+358 5 7899 200

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Kotka Adresse

Kyminlinnantie 18
Kotka