Vinter i Kuopio

Få det meste ud af vinterferien blandt Finlands indsøer.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Vinterferie i Kuopio

Vinteraktiviteter

Få det meste ud af vinterferien i Kuopio. Picture mostphotos and VastavaloDer er så mange ting at foretage sig i Kuopio om vinteren. Puijo-bakken er populær til dagture og vintersport. Her finder du Kuopios ikoniske skihoptårne, styrtløbsløjper, langrendsspor og vandreruter. På naturstierne kan du beundre Puijos fredede områder. Et andet sted, der er værd at besøge, er området Kolmisoppi-Neulamäki med et omfattende netværk af vandre- og skiruter. Kuopio, som er omgivet af vand, er det perfekte sted at prøve isfiskeri. Der er også mere end 200 km med ruter til snescootere, halvdelen af dem på tilfrosne søer.

Skisportsstedet Tahko ligger kun 65 km væk. Udover styrtløb og langrend kan du gå på snesko, køre på is og tage på rensdyrsafari.

Seværdigheder og kultur

Fra Puijo-tårnet kan du beundre udsigten. På Kuopios berømte markedsplads afholdes der et traditionelt julemarked. Efter nytår er der et vintermarked. Du kan få varmen på caféerne og restauranterne i den gamle markedshal og købe lokale produkter. Hvis du har fået nok af friluftslivet, kan du tage på udforskning i byen. Gamle Kuopio Museum tager dig med tilbage i tiden, og Kuopio Museum med naturhistoriske udstillinger ligger i et smukt Art Nouveau-slot. Der er også masser af koncerter og events i byen.

Aktiviteter for børn

Kuopio, den smukke natur og de nærliggende regioner byder på et stort udvalg af aktiviteter for børn og familier. Aktivitetscentret Tahko Farmi med dyr er åbent året rundt. Hvis vejret er dårligt, kan I nyde Kuopios spaer og saunaer eller indendørs aktivitetsparker, f.eks. Super Corner i Pitkälahti. Hvis I vil klatre, kan I tage til Voema, Kuopios klatrecenter.

Overnatning hos Scandic i Kuopio

Vores hotel i Kuopio, Scandic Kuopio, ligger nærheden af centrum med udsigt over smukke søer.