Restaurant Torilla
Restaurant Torilla Restaurant Torilla Restaurant Torilla

Scandic Oulu

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Torilla

Velkommen til restaurant Torilla midt i Oulu, hvor du kan nyde den afslappede atmosfære.

Restaurantbooking

+358 8 543 2219

Vores restaurant på hotel Scandic Oulu tilbereder særligt lækre tapas og grillet mad, for ikke at glemme vores Scandic Klassikere. På hverdage byder restaurant Torilla på en populær forretningsfrokost, og om aftenen og i weekenden nyder både hotellets gæster og de lokale atmosfæren her.

Torilla kan også reserveres til private begivenheder. Restauranten kan inddeles i tre mindre lokaler eller kan alternativt bruges som et stort festlokale for op til 160 personer.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:30-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 17:00-23:00, Sat 16:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Fri 17:00-23:30, Sat 16:00-23:30, Sun Closed