Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Ferrum, styrdans, club, consert, dancing
Scandic Ferrum, styrdans, club, consert, dancing
Tilbage til hotel

Danserestaurant

Hotellets danserestaurant er et must for dem, der elsker at vise sig frem på dansegulvet og er vilde med god dansemusik. Her kan man nyde musik fra Finlands mest populære orkestre og have det sjovt sammen.

Med en og samme billet kan du komme ind på natklubben og karaokebaren samt opleve stjerneoptrædener på danserestauranten i Pohjanhovi. Entréen til restauranterne varierer, og servicegebyret er 3 EUR pr. person. Entréen er inkluderet i værelsesprisen for hotelgæster.

Kom alene, med en ven eller en stor gruppe!