Pohjanhovi nightclub
Pohjanhovi nightclub

Scandic Pohjanhovi

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Natklub

Pohjanhovi natklub byder på en livlig stemning og byens bedste dansemusik ud på de sene timer.

I weekenden er Pohjanhovi det eneste rigtige sted at være. Med en entrébillet kan du komme ind på natklubben og karaokebaren samt opleve stjerneoptrædener på danserestauranten i Pohjanhovi.

Prisen på entréen til restauranterne varierer, og servicegebyret er 3 EUR pr. person. Entréen er inkluderet i værelsesprisen for hotelgæster.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Fri-Sat 23:00-03:30, Mon-Thu, Sun Closed