Scandic Rovaniemi

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd nordiske delikatesser og godt selskab i vores restaurant.

Bestil god mad og noget at drikke med venner og kolleger i vores flotte og rummelige restaurant på hotellet. Du kan prøve lækre nordiske retter eller bestille andre måltider fra vores à la carte-menu. Stemningen er afslappet og behagelig, og det er også her, vi serverer vores populære morgenbuffet.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat 07:00-10:00, Sun 08:00-11:00
 (The first of May opening hours 1.5.2017: Mon, Sun 08:00-11:00, Tue-Fri 06:30-10:00, Sat 07:00-10:00)

Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed (The First of May opening hours 1.5.2017: Tue-Sat 18:00-22:00, Mon, Sun Closed)