BLANDT SKOVE OG SØER

Skoven og søerne omkring Pyynikki er et dejligt sted at tilbringe en ferie i naturen, kun 10 minutters kørsel fra Tampere centrum.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Smukt landskab omkring Pyynikki

Billedrettigheder: Visit Tampere/Laura Vanzo & Jari Mäkinen

Der er fremragende muligheder for udendørsaktiviteter hele året rundt i Pyynikki, og der er masser at foretage sig i omegnen. Pyynikki observationstårn er et besøg værd for stedets berømte kaffe og donuts, og for at beundre udsigten fra tårnet over Tampere.

Pispala

Pispala trappe foto mostphotos

Den høje trætrappe i Pispala er god motion i smukke omgivelser. I Rajaportti sauna kan du bade i Finlands ældste offentlige sauna, og derefter gå ud og spise i den lokale restaurant Pispalan Pulteri.

Scandic Rosendahl ligger ved bredden af Pyynikki i et utrolig smukt sølandskab.