Scandic Tampere City, restaurant
Scandic Tampere City, restaurant Restaurant

Scandic Tampere City

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Hos os kan du nyde frisk mad på stedet. Vi tager de bedste street food-trends og kombinerer på kreativ vis sunde proteiner af høj kvalitet med friske grøntsager.

Restaurantbooking

+358 3 2446 2207

Vores renoverede restaurant tilbyder lækker mad fra grillen foruden burgere og pizzaer, der er tilberedt på en trækulsgrill. Til frokost tilbyder vi både en frokostbuffet og en à la carte-menu. Du kan også nyde et udvalg af forskellige salater og tapas fra vores Deli-frokostmenu, samt købe lækre ingredienser fra vores delikatesse, som du kan tilberede derhjemme!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-16:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri 16:00-00:00, Sat 12:00-00:00, Sun 17:00-21:00
Bar: Mon-Thu 11:00-00:00, Fri-Sat 14:00-00:00, Sun Closed