Tampere for børn

Der er masser at foretage sig for hele familien i Tampere. Byen tilbyder masser af aktiviteter for børn hele året rundt.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Oplev Tampere med børn

Hele familien kan nyde Tampere i en hel weekend. Der er masser at foretage sig, og det er let at komme rundt i den kompakte by.

Forlystelser hele dagen lang

Start dit besøg i Tampere med at beundre udsigten over byen fra Näsinneula observationstårn. I klart vejr kan du fra udsigtsdækket se hele vejen til nabobyerne mere end 20 kilometer væk. Särkänniemi forlystelsespark tiltrækker både børn og voksne. Området har gratis entre, og det er åbent hele året rundt. (Forlystelsesparkens område er kun åben om sommeren.) Der er masser af attraktioner i området at besøge om vinteren. For eksempel Planetariet og Koiramäki by og landbrug.

SuperPark Särkänniemi er en indendørs park med sportsaktiviteter for hele familien. Her kan familien have masser af sjov, og der er masser af ting til at holde jer i bevægelse – hele året rundt og i al slags vejr. Køb billetter til Superpark i hotellets reception.

Det er værd at lære Tamperes legepladser at kende. Pikku Kakkonen park og Tiitiäinen eventyrpark holder børn i bevægelse hele året. Parken er utroligt alsidig, og alle nyder en dag her. I andeparken kan du spille forskellige spil og nyde en picnic.

Spændende øjeblikke og familiære oplevelser

Der er også masser af andre ting at foretage sig for hele familien i Tampere. Samlingen i Mummi-museet i Tampere Hall omfatter cirka 2000 værker, og hovedattraktionen er det blå femetagers Mummi-hus. Du kan lære, hvordan politiet arbejder i Politimuseet i Hervanta, hvor du kan sidde i en politibil eller klæde dig ud i en politiuniform. Du kan også opleve spændende øjeblikke i Spionmuseet i centrum, hvor du kan lære om kryptering, aflytning og tage en spiontest.

Vi anbefaler også et besøg i Tamperes teatre samt de nærliggende dyreparker.

Et tip! Hvis du kører i bil, kan du parkere gratis, når du overnatter på Scandic Rosendahl hotel.