Tampere centrum

Vælg et hotel i Tampere centrum og bo i komfort i nærheden af Tammerkoski flodens strømfald og byens centrum, der er domineret af gamle rødstens fabriksbygninger.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Tilbring en ferie i Tampere centrum

Der er masser at foretage sig i Tampere for hele weekenden. Byen har et alsidigt udbud af kultur, og du kan finde unikke kulinariske oplevelser både i markederne og i eksklusive restauranter. I dag er det gamle Finlayson fabriksområde fyldt med restauranter, butikker, museer og gallerier. I Tampere centrum kan du finde shopping for alle, både store, velkendte butikker og små specialforretninger.

Teatre, museer og koncerter

Billedrettigheder: Besøg Tampere/Atacan Ergin & Olli-Pekka Latvala

Bredt kulturudvalg i Tampere. Der er førsteklasses programmer i museer og teatre, og scenen i Tampere Hall præsenterer mange internationale stjerner. Vapriikki museumcenter, ved bredden af Tammerkoski flodens strømfald, har masser af oplevelser for hele familien.

Shopping

I Finlayson området er der f.eks. Tallipiha, med et udvalg af kunsthåndværk, indretningsideer til hjemmet og lækkerier. I designerkvarteret kan vi anbefale et besøg i butikken Super Mukava, som sælger værker af finske designere.

Det er nemt at finde noget at spise i Tampere. Legendariske restauranter som f.eks. Tillikka og Ohranjyvä er et besøg værd. Prøv også den største markedshal i de nordiske lande, Finlands første Cat Café eller det idylliske Vohvelikahvila (vaffelhuset).

Overnatning i Tampere

Scandic har tre hoteller i Tampere. To hoteller ligger i byens centrum og et i de smukke omgivelser ved Pyynikki søen, som kun er en kort gåtur fra byens centrum.