Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar
Bar Scandic Julia, restaurant Scandic Julia, lobby, reception
Tilbage til hotel

Bar

Vores hotelbar ligger lige over for receptionsdisken. Kom forbi og bestil en lækker snack eller et glas af din yndlingsvin.

Restaurantbooking

+358 2 336 02132

Baren på Scandic Julia er et perfekt sted at slappe af med venner og kollegaer og til at møde de lokale. Hold en pause efter en travl dag og prøv vores barsnacks og vælg blandt vores brede udvalg af varme og kolde drikkevarer.

Åbningstider

Opening hours