Julia, Restaurant, Julienne
Julia, Restaurant, Julienne Restaurant Julienne Scandic Julia, Resturant, Buffet area

Scandic Julia

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Hos os kan du nyde nordiske og europæiske retter. Vi forvandler de bedste klassiske opskrifter til moderne retter og overrasker med en ny præsentation.

Restaurantbooking

+358 2 336 02132

Vores bistro på Scandic Julia serverer lækre franskprægede retter, Scandic Klassikere og tilbyder også muligheder, hvis du har særlige diætkrav. Foruden morgenmad og aftensmad serverer vi en lækker frokost mandag til fredag samt en populær brunch om lørdagen. Her er en dejlig atmosfære både blandt gæsterne og de lokale. 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 07:30-10:30, Sun 08:00-11:00
Brunch: Sat 12:00-15:00, Mon-Fri, Sun Closed
 (Last brunch before summer break on June 3rd!: Mon-Sun Closed)

Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed