Scandic Oscar

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat
Tilbage til hotel

Bar

Slap af i vores bekvemme lædersofaer og lænestole, eller sid ved pejsen i vores bar på hotel Scandic Oscar.

Restaurantbooking

+358 17 579011

Vores populære restaurant Oscar, som åbnede i efteråret 2008, har stemning som en hyggelig stue. Nyd hamburgere fra vores barmenu, og skyl dem ned med en øl eller cider fra vores store udvalg af svenske og udenlandske mærker. Vores hylder er også fyldt med et bredt udvalg af whisky fra hele verden. Både de lokale og hotellets gæster nyder de livlige festligheder i vores elegante restaurant Oscar, som fortsætter til 02.00 fredag og lørdag.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Tue, Thu 19:00-00:00, Wed 18:00-00:00, Fri-Sat 19:00-02:00, Sun Closed (5.-11.12.2016: Mon, Thu 19:00-00:00, Wed 18:00-00:00, Fri-Sat 19:00-02:00, Tue, Sun Closed)

Menuer