Day Spa

I hotellets Day Spa kan du nyde forskellige behandlinger, varmen fra saunaen og afslapning i den dejlige Lounge som prikken over i'et.

Forkæl dig selv i Day Spa

Day Spa, der ligger i forlængelse af hotellobbyen, sætter prikken over i'et på en aktiv ferie i Vierumäki. I Day Spa kan du nyde luksuriøse behandlinger, massage og saunaen. I Day Spa får du udleveret et håndklæde, tøfler og en badekåbe. Efter behandlingerne kan du slappe af i Spa Lounge, hvor der bydes på grøn te og snacks. Du kan endda bestille en forfriskende smoothie, hvis du har lyst. I Day Spa kan du også tilmelde dig sauna-yoga.

Day Spa behandlingsmenu

Udvalget i Day Spa omfatter luksuriøse ansigts-, hånd- og fodbehandlinger, forskellige former for massage samt SPA-plejepakker, der er sammensat ud fra temaer.

Ansigtsbehandlinger starter fra: EUR 55

Det brede udvalg omfatter følgende: Darphin & Payout ansigtsbehandlinger.

En aktiv times spa, EUR 25

Nyd saunaernes varme og loungeservicen. Du får lejlighed til at give dig selv en minibehandling, enten ansigt eller krop, og du får vejledning i at bruge Payot-produkterne.

Hånd- og fodbehandlinger, der starter ved: EUR 45

Flere forskellige forkælende manicurer og pedicurer.

Massage, der starter ved: EUR 29

Foruden den hurtige, elementære massage og den grundige, klassiske massage omfatter vores udvalg også en terapeutisk massage med varme sten og en indisk hovedmassage.

Behandlingspakker, der starter ved: EUR 135

Allerede sammensatte og grundige behandlingspakker, der er udvalgt efter tema, såsom: Detox og After Sport.