Fireplace in the bar
Fireplace in the bar Bar Sport Bar

Scandic Vierumäki

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

I Sport Bar kan du følge sportsbegivenheder og slappe af med en velsmagende drink og snacks i tapas-stil.

Hos Sport Bar på Scandic Vierumäki kan du se store sportsbegivenheder på skærmen eller bare læne dig tilbage og slappe af. Vores barmenu indeholder snacks i tapas-stil, der kan stille den lille sult. Vores menu er tilgængelig, når baren er åben.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 10:00-00:00, Fri-Sat 10:00-01:00, Sun 10:00-22:00