Mad og drikke

Vi har store ambitioner for Hotel Norge, og kun det bedste er godt nok. Den tidligere guldvinder af Bocuse d’Or, det uofficielle verdensmesterskab i madlavning, mesterkokken Ørjan Johannessen, har som kokkerådgiver haft ansvaret for at skabe vores morgenmads-, frokost- og aftenmenuer.

Johannessen og hans team ønsker at give vores gæster unikke restaurant- og madoplevelser. Vi serverer ikke blot traditionelle norske madvarer og retter, vi kombinerer også ingredienserne fra Bergen og Norge med internationale smagsoplevelser.

Med vores bar- og restaurantmenu inviterer vi vores gæster og de lokale ind i et livligt mødested. Vi tilbyder 3 etager med spændende barer og restauranter, så vores gæster kan tilbringe hele aftenen på vores hotel. Uanset om det er i vores festsal, møde- og konferenceafdeling eller et af vores restaurantkoncepter, leverer Ørjan Johannessen og hans team unikke madoplevelser med en kombination af de bedste ingredienser og smage fra både Bergen og Norge med et internationalt twist.