Book hotel

Café Norge, Hotel Norge by Scandic
Café Norge, Hotel Norge by Scandic
Tilbage til hotel

Café Norge

I stueetagen, i hjertet af vores hotel, finder du vores Café Norge! En hyggelig, afslappet og moderne café med et elegant nordisk design og store vinduer fra gulv til loft. Vores café fordeler sig over to etager med en mezzanin og en bar på første etage. Du kan også booke et af vores tre smukke private lokaler til middagsselskaber eller fester.

Restaurantbooking

+47 55 55 40 40

Book bord

Café Norge er åben fra tidlig morgen til sen aften. I vores restaurant får du serveret en lækker morgenmad, frokost og aftensmad, god kaffe og skønne drinks. Hver morgen kan du nyde duften af vores friskbagte brød direkte fra ovnen. Sæt dig til rette, og nyd vores lækre morgenmad eller frokost, eller vores 'grab and go' hvis du har travlt.

Vi serverer mad med norske og lokale ingredienser fra den vestlige del af landet kombineret med internationale smagsoplevelser og teknikker.

Om aftenen forvandles Café Norge til en hyggelig bar med en skøn atmosfære og god musik. I vores café kan du nyde din kaffe, mad eller vin, mens du betragter livet på gaden eller får en snak med lokale samt norske og udenlandske gæster. Det er ikke bare en café. Det er THE Café!

 

Kontakt os på cafe.norge@scandichotels.com for booking

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 11:30-17:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00
Bar: Mon-Wed 11:30-00:00, Thu 11:30-01:00, Fri-Sat 11:30-02:00, Sun 12:00-22:00