Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Novastuene

Vi serverer vores skønne morgenmad i Novastuene. Her giver vi dig den bedste start på dagen med en stor og lækker morgenmadsbuffet.

Restaurant Nova er et af fem loungelokaler, som tilsammen udgør Novastuene. Loungelokalerne er fleksible og kan bruges separat eller sammen til morgenmad, frokost og middagsselskaber. Med balkoner og store, flotte vinduer med udsigt til Byparken og Lille Lungegårdsvann danner de en perfekt ramme for forskellige sammenkomster.

Vores lækre morgenmad serveres også i Novastuene. Vi ønsker at give vores gæster en god start på dagen med de bedste råvarer og smagsoplevelser, Norge og Vestlandet har at byde på. Vi har et stort fokus på lokal mad i vores morgenmadsbuffet. Her serverer vi blandt andet hjemmerøget bacon og hjemmebagt brød, som også kan fås glutenfrit.

Vores morgenmad er åben for ikke-overnattende gæster og koster fra 225 NOK.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00