Scandic Bergen Airport, Restaurant
Scandic Bergen Airport, Restaurant

Scandic Bergen Airport

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en bonusnat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til bonusnætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Bjørgvin har et både norsk og internationalt inspireret køkken, og restauranten ligger i stueetagen på vores hotel. Vores restaurant serverer alt fra lette måltider til 3-retters middage.

En udpræget moderne hotelrestaurant, med en strømlinet indretning, højryggede stole og farverige prints. Scandic Bergen Airport serverer en signatur menu med skandinavisk islæt, med lokale favoritter såsom fiskesuppe og frisk bjergørred. Stilrent med en god atmosfære. 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00
Bar: Mon-Thu 17:00-23:30, Fri-Sat 17:00-00:30, Sun 17:00-22:30

Menuer