Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar
Bar
Tilbage til hotel

Bar

Nyd afslappede forretningsmøder og cocktails i vores hotelbar eller læne sig tilbage ved pejsen og nyd den uformelle atmosfære hos Scandic Bergen City.

Vores nye hotelbar åbnede april 2007. Slap af ved pejsen eller i loungen i én af vores komfortable og bløde stole. Vores hotelbar er et populært valg, når du har uformelle middage eller sammenkomster . Vi serverer et lille udvalg af varme og kolde retter . Vi har et fremragende udvalg af vine og dygtige bartendere, der serverer smagfulde cocktails.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon 17:00-00:00, Tue-Wed 16:00-00:00, Thu-Sat 16:00-01:00, Sun Closed (Own opening hours during the summer season: Mon-Sun 16:00-00:00)

Andre restauranter