Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant of Scandic Byparken in Bergen
Restaurant of Scandic Byparken in Bergen Scandic Byparken, Bergen, restaurant Scandic Byparken, Bergen, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Start dagen med morgenmad i vores komfortable og afslappede restaurant. Derudover serverer vi frokost til grupper efter anmodning.

Vores restaurant i stueetagen serverer frokost og aftensmad til grupper efter anmodning. Book i receptionen. Vi har også en dejlig lobbybar, som er alle tiders sted til at slappe af og få en friskbrygget kop kaffe.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 14:00-01:00