Book hotel

Velkommen til vores hotel Scandic Byparken, som vandt prisen for amtets bedste hotelmorgenmad i 2019! Centralt hotel i midten af Bergen by. Tæt på kendte seværdigheder som f.eks. pladsen Torgallmeninngen, koncerthuset Grieghallen og den gamle havneplads Bryggen. Vi tilbyder showpakker, der glæder besøgende i alle aldre. Tæt på offentlig transport – perfekt til både ferier og forretningsrejser.

Read more about Scandic Byparken

I vores restaurant serverer vi en stor morgenmad hver dag frokost og middag efter anmodning. Vores lobbybar er et godt mødepunkt, perfekt til at slappe af efter en lang dag fyldt med aktiviteter. Book en af vores skræddersyede showpakker, som omfatter hotelophold og et uforglemmeligt show. Hvis du ønsker at holde dig i form under dit ophold, arbejder vi sammen med fitnesscenteret Actic, som ligger lige på den anden side af gaden. Spørg vores receptionister om yderligere oplysninger. Til familiens yngste medlemmer har vi en spændende velkomstgave! Hvis du planlægger et møde, en konference eller en event, kan vi tilbyde fleksible faciliteter til op til 80 deltagere. Der er parkering til rådighed ved Grieghallen for gæster, som ankommer i bil. Fri WiFi er tilgængelig på alle vores hotelværelser og fællesområder.

Bo i hjertet af Bergen, og oplev en international by med en lille bys charme og varme atmosfære. Den smukke Byparken, Festplassen og søen Lille Lungegårdsvann ligger alle tæt på vores hotel. Den populære plads Torgallmenningen og koncerthuset Grieghallen ligger nogle få blokke derfra. Hvis du ønsker at besøge Bryggen og Fisketorget, kan du gå derhen på blot 10 minutter. Vores centrale beliggenhed gør vores hotel ideelt til både ferier og forretningsrejser. Banegården er blot fem minutters gang fra vores hotel, og lufthavnsbussen til Bergen Lufthavn Flesland stopper lige ved vores hotel.

3.5 1298 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Byparken Telefon

+47 55545600

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Byparken Adresse

Christiesgate 5-7
Bergen