Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar
Bar
Tilbage til hotel

Ludvig Vin & Champagnebar

Besøg vores hotelbar, Ludvig Vin & Champagnebar, og mød venner eller kolleger på Scandic Neptun i Bergen.

Restaurantbooking

+47 55306800

Vores hotelbar, Ludvig Vin & Champagnebar, er en klassisker blandt Bergens barer i byen. Baren har navn efter kunstneren Ludvig Eikaas, og mange af hans værker vises på væggene. Nyd en aperitif før maden, en kaffe med lidt lækkert eller en drink til at afslutte måltidet, eller hvorfor ikke tilbringe hele aftenen i baren med gode venner og lækre drinks? Gå ikke glip af vores populære jazzcafé hver lørdag eftermiddag!

Åbningstider

Opening hours
Bar: Tue-Thu 16:00-00:00, Fri-Sat 16:00-02:00, Mon, Sun Closed