Scandic Neptun, restaurant
Scandic Neptun, restaurant Scandic Neptun, restaurant Scandic Neptun, restaurant

Scandic Neptun

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant Lucullus

Nyd god mad på vores populære restaurant Lucullus på Scandic Neptun i Bergen.

Restaurantbooking

+47 55306800

Restaurant Lucullus anses som en af Bergens bedste gourmetrestauranter. Vores retter er baseret på klassisk fransk mad, med fokus på lokale ingredienser. Med en omfattende vinliste og de bedste sæsonbestemte ingredienser på vores menu er alt klart til en spændende spiseoplevelse på Lucullus!

Åbningstider

Opening hours