Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Aquila
Restaurant Aquila
Tilbage til hotel

Restaurant Aquila

Måske du bør stille vækkeuret til at ringe 30 minutter tidligere, når du bor hos os. Det kan tage noget tid at spise dig vej gennem vores morgenbuffet med mere end 100 forskellige lækkerier.

Vores morgenmad tilbyder et komplet udvalg af økologiske produkter og lækkerier til enhver smag. Mange slags kød og ost, æg, bacon, yoghurt, nødder og masser af frisk frugt.
Aquila ligger på første etage i vores hotel og har udsigt over lobbyområdet og gaderne udenfor. Vi serverer også en spændende à la carte-menu til vores møde- og konferencegæster.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30

Menuer