Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Overnat i hjertet af Bergen, ved fiskemarkedet, med en fantastisk udsigt over byen. Oplev attraktioner som f.eks. Fløibanen, Nordnesparken og en lang række vandreruter i de syv bjerge, som omgiver byen. Perfekt, hvis du ønsker en pause fra dagligdagens rutiner.

Read more about Scandic Strand

I vores hotelbar Femte i Andre, som er kendt som en af Norges bedste barer, kan du nyde atmosfæren med en dejlig drink. Den berømte detektiv Varg Veum fra forfatteren Gunnar Staalesens romaner er en berømt gæst på Scandic Strand. I romanerne dukker han op på hotellet ved forskellige lejligheder. Vi har en morgenbuffet med havudsigt, samt mødekapacitet for op til 80 personer fordelt over fem mødelokaler. Når du overnatter hos os, kan du frit motionere hos hotellets partner Arctic Gym, som ligger bare fem minutter fra hotellet, eller låne gangstave eller en cykel fra receptionen. Du må endelig spørge os om forslag til ruter. Der er fri WiFi til alle hotellets gæster.

Gå ikke glip af et besøg til Bryggen og de historiske hanseatiske bygninger. Når du er i Bergen, kan du tage toget til Flåmsbanen og se fantastiske kløfter, vandfald og floder, samt nyde det smukke landskab, som omgiver Bergen. Scandic Strand har attraktioner som f.eks. Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene og Den Nationale Scene i nærheden. Gå en tur gennem byen, besøg Bergen Domkirke, spis frokost eller aftensmad i Bergen Matbors, hvor du finder fem restauranter under samme tag. Hvis du har tid, anbefaler vi, at du besøger Nordnesparken eller tager på vandretur i et af de syv bjerge, som omgiver Bergen. Bergen Flesland lufthavn ligger ca. 20 minutter fra hotellet i bil.

3.5 823 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Strand Telefon

+47 55593300

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Strand Adresse

Strandkaien 2-6
BERGEN

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Scandic Strand, meeting room, conference room

På Scandic Strand kan vi hjælpe dig med at organisere møder og konferencer for op til 80 personer med en fantastisk udsigt over Bergen.

Book et mødelokale