Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Scandic Torget Bergen, tidligere Scandic Strand, har 173 spritnye værelser og er et komplet renoveret hotell i hjertet af Bergen centrum. Lige uden for hotellet finder du fiskemarkedet, Bryggen og Fløyen.

Read more about Scandic Torget Bergen

Scandic Torget Bergen ligger i hjertet af Bergen centrum, og lige uden for hotellet finder du fiskemarkedet, Bryggen og Fløyen. I lobbyen kan du benytte arbejdspladserne eller slappe af med en god bog, som du kan låne fra hotellets samling af Gunnar Staalesens bøger om Varg Veum.

Der er også en separat lobbybar, hvor der kan købes drinks og lette måltider døgnet rundt i hotellets shop. I restauranten på anden etage kan du nyde Scandics prisvindende morgenmad med udsigt til fiskemarkedet og byfjorden. Om aftenen forvandles restauranten til en hyggelig og varm barlounge med en behagelig stemning og servering af mad og drikke.

Gå ikke glip af et besøg til Bryggen og de historiske hanseatiske bygninger. Når du er i Bergen, kan du tage toget til Flåmsbanen og se fantastiske kløfter, vandfald og floder, samt nyde det smukke landskab, som omgiver Bergen. Scandic Torget Bergen ligger tæt på seværdigheder, såsom Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene og Den Nationale Scene. Hvis du har tid, anbefaler vi, at du besøger Nordnesparken eller tager på vandretur i et af de syv fjelde, som omgiver Bergen. Bergen Flesland lufthavn ligger ca. 20 minutters kørsel fra vores hotel.

4.0 71 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Torget Bergen Telefon

+47 55 59 33 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Torget Bergen Adresse

Strandkaien 2-6
BERGEN