Scandic Partner: Dombås Hotell

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Dombås hotel ligger ved siden af bjergene i Dombås' smukke og stille omgivelser. Hotellet har afmærkede ruter i Dovrefjell-bjergene, klar til dit næste eventyr. Vi tilbyder fri udendørs parkering.

Read more about Scandic Partner: Dombås Hotell

Gå ikke glip af vores morgenbuffet, dagens vigtigste måltid. Vi har noget for enhver smag. Der serveres aftensmad hver aften, og hvis du har lyst til det, kan du slappe af i vores sauna inden middagen, da den er døgnåben alle ugens dage. Hvis du vil nyde en drink eller en kop kaffe efter middagen, må du ikke gå glip af vores bar, som er åben hver dag. Der serveres frokost på forudbestilling. Vi hjælper dig også med at arrangere mindre møder; vi har fem mødelokaler for op til 100 deltagere.

Dombås er et af vores partnerhoteller, dejligt beliggende i Dombås, ved siden af Dovrefjell med dets smukke landskab. Her kan du opleve moskusoksesafari, vandreture i bjergene, og hvis du er heldig, ser du måske vilde rensdyr, jærve, mink, bjørne og mange andre vilde dyr. Følg vores vandreruter i Dovrefjell, og nyd naturen. Til dem, som ønsker at skåne deres fødder og ankommer i bil, tilbyder vi fri udendørs parkering.

3.5 63 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Partner: Dombås Hotell Telefon

+47 61241001

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Partner: Dombås Hotell Adresse

Dombaasgrendi 1
Dombås

Hotel på kort Vis hotel på kort

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Dombas Hotel, Dombas, meeting, conference

Beliggende tæt på Dovrefjell-bjergene, med fri parkering og otte mødelokaler. Lad os hjælpe dig med din næste møde, konference eller event.

Book et mødelokale