Breakfast restaurant
Breakfast restaurant

Scandic Central Elverum

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

91 smukke og lyse værelser har nu fået nye badeværelser. Desuden har hotellet også fået et helt nyt køkken og moderne fitnessrum. Vi har et engageret og smilende personale ligesom på vores søsterhotel, Scandic Elgstua. Vores team af kompetente og kreative kokke tilbyder spændende madoplevelser. Vi prioriterer vores værtsrolle meget højt, så du som gæst får en god oplevelse.

Read more about Scandic Central Elverum

Vi skræddersyr eventpakker med alt inkluderet, og vi kan arrangere et bredt udvalg af spændende aktiviteter på vores hotel og i det omkringliggende område. Vi har en konferencekapacitet på op til 350 personer. Projektorer i alle 6 mødelokaler.

Vores kendte bar HYLLA har fået et omfattende ansigtsløft og er igen klar til at byde både hotelgæster og lokale indenfor til en omgang lækre drinks – tidligt eller sent på aftenen. Spændende øl fra regionale bryggerier, norsk akvavit og drinks kan nydes sammen med lækre snacks tilberedt af vores dygtige kokke.

Det er nemt at komme til vores hotel med bil, bus og tog. Vi ligger strategisk placeret på vej til Oslo, Trondheim, Hamar, Trysil, Kongsvinger og Sverige. Vi ligger omkring 15 minutters gang fra banegården og busstationen. Vi ligger omkring 1 times kørsel fra Oslo lufthavn, og bus- og togforbindelserne er også gode. Vi tilbyder parkering udenfor og i vores parkeringshus.

Vores hotel er inden for gåafstand fra to af de mest besøgte museer i Norge: Norsk Skogsmuseum og Glomdal Friluftsmuseum. Elverum Golfklubb ligger også i nærheden, hvor du kan gå 18 huller på en af Norges bedste golfbaner midt i skoven. Du kan også udfordre dine køreevner på Valerbanen, NAF Trafikksenter. Om vinteren er de kilometervis af langrendsstier til både klassisk skiløb og skøjteskiløb altid nypræparerede. Eller hvad med en omgang bowling?

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Central Elverum Telefon

+47 62401000

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Central Elverum Adresse

Storgata 22
Elverum

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

PB_scandic_bio_mote_2149.jpg

Vi skræddersyr eventpakker med alt inkluderet, og vi kan arrangere et bredt udvalg af spændende aktiviteter på vores hotel og i det omkringliggende område.

Book et mødelokale