Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Breakfast restaurant
Breakfast restaurant Restaurant Restaurant Restaurant
Tilbage til hotel

To Runde Bord

Vores lækre og store morgenmad serveres i vores restaurant. I januar åbnede vi en ny à la carte-restaurant. Vores chefkok og hans personale glæder sig til at byde dig velkommen. Vores menu er varieret og spændende med både kendte og mere eksotiske retter. Vi anvender de bedste ingredienser, som ofte er lokale. Egnet til forretningsmiddage og hyggelige aftener med venner og familie.

Restaurantbooking

+47 62 40 10 00