Scandic Partner: Farsund Resort

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Vågn op til de beroligende lyde fra havet uden for dit vindue, og nyd sæsonens måltider på molen. Du kan tage på fisketur eller tage familien med på orienteringstur på Eventyrstien.

Read more about Scandic Partner: Farsund Resort

Vores restaurant på molen er populær blandt både lokale og turister og er åben fra midten af juni til midten af august. Resten af året skal mad forudbestilles. Vi serverer retter indrettet efter sæsonen og tilberedt med lokale ingredienser. Om sommeren kan du nyde dit måltid udendørs. Vores bar er forbundet med restauranten og har et bredt udvalg af drikkevarer på menuen. Vores 4 mødelokaler, hvoraf det største har en kapacitet på op til 100 deltagere, har alle naturligt dagslys og moderne it-løsninger. Vi tilbyder fri udendørs parkering til vores gæster.

Hotellet er et af vores partnerhoteller beliggende ca. 1,5 timer vest for Kristiansand. Det er smukt beliggende ved havet, omgivet af afskærmede fjorde og idylliske øer. Tag dig tid til at nyde de aktiviteter, vi tilbyder på feriestedet, såsom vandreture, cykelture, fiskeri eller indkøb. Gå ikke glip af vores populære familieaktivitet “Eventyrstien,” som er en vandrerute med en quiz for børn og voksne. Området byder også på en rig historie.

4.5 49 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Partner: Farsund Resort Telefon

+47 38 39 29 30

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Partner: Farsund Resort Adresse

Bjørnevåg
Farsund

Hotel på kort Vis hotel på kort

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Farsund Resort, meeting

Vi ligger blot 1,5 time fra Kristiansand og med gratis parkering for hotelgæster tilbyder vi moderne mødefaciliteter i smukke omgivelser ved havet. Vi kan arrangerer møder for op til 100 deltagere i moderne mødefaciliteter med naturligt daglys og moderne it- og AV-udstyr.

Book et mødelokale