Scandic Partner: Farsund Resort

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Start din dag i smukke omgivelser med morgenmad på molen.

Vores restaurant ligger smukt placeret på molen ved Farsund Resort. Vi tilbyder en sæsonbestemt menu tilberedt med så mange lokale ingredienser som muligt. Du kan finde alt fra lette retter og middagsmad til desserter. Vores bar er forbundet med restauranten og har et bredt udvalg af drikkevarer på menuen.

Restauranten er en sommerrestaurant, som er åben fra midt i juni til midt i august. Uden for sommersæsonen skal maden forudreserveres med minimum 10 personer.

Kontakt receptionen for yderligere information