Book hotel

Oplev det smukke øhav og idyllen i det sydlige Norge. Vores charmerende og hyggelige hotel er et perfekt udgangspunkt til at udforske den charmerende Grimstad. Nyd stille dage med familien midt i den gamle bydel i Grimstad.

Read more about Scandic Grimstad

Vi har alt det, du behøver til et dejligt ophold. Nyd en god nats søvn i et af vores komfortable værelser. Du kan låne en cykel fra receptionen og cykle rundt i byen. Hver morgen serverer vi en stor og lækker morgenmadsbuffet, fyldt med sunde og økologiske valgmuligheder og forskellige søde fristelser. Om eftermiddagen kan du nippe til en lækker drink fra vores barception eller købe en snack eller drikkekvare fra vores døgnåbne butik i lobbyen. Hotellet har sin egen parkeringsgarage og gratis WiFi på alle fælles områder og hotelværelser.

Vores hyggelige og charmerende hotel ligger midt i Grimstads gamle by. Øhavet lige ud for kysten anses som et af de smukkeste i Norge. Med en central beliggenhed tæt på restauranter, butikker, museer og byens livlige kulturliv er vores hotel et ideelt udgangspunkt til at udforske denne idylliske destination. Hotellet ligger bare 30 minutter fra Kjevik lufthavn og 20 minutter fra Arendal banegård.

4.0 454 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Grimstad Telefon

+47 37 25 08 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Grimstad Adresse

Kirkegaten 3
Grimstad