Scandic Maritim, Haugesund, restaurant, dinner, f&b, Naustet Spiseri
Scandic Maritim, Haugesund, restaurant, dinner, f&b, Naustet Spiseri Buffemeny 2013, Italian buffet Bankettmeny 2, main course, Beef tournedos with a red wine sauce and a potato dauphinoise

Scandic Maritim

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant & bar

Nyd et lækkert måltid i vores restaurant, hvor vi serverer nøje tilberedte retter, eller besøg vores bar og stress af med en drink. Om morgenen lægger vi mange kræfter i vores lækre morgenmadsbuffet, så du er sikret en god start på dagen.

Vi leverer også kulinariske oplevelser til alle typer events, og vi hjælper dig hellere end gerne med alle detaljerne. Du får lige præcis den fest, du har drømt om, i skønne omgivelser på vores hotel, på din drømmelokalitet eller hjemme i stuen. Du får en stemningsfyldt middag med unikke og lokale smagsoplevelser.