Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Nyd en solid morgenmad og lækker middagsbuffet i vores restaurant med karakteristisk arkitektur fra det nordlige Norge.

Vores restaurant ligger midt i hovedbygningen. Der er en stor pejs midt i lokalet, som giver det en varm og hyggelig atmosfære. Vi serverer en lækker middagsbuffet hver aften, og da restauranten er rummelig, er den velegnet til både små og store grupper. Hvis du ønsker at nyde nogle drinks, en aperitif eller bare at sidde og slappe af, kan du aflægge vores bar i restauranten et besøg.

Åbningstider

Opening hours