_MG_1064.jpg
_MG_1064.jpg

Scandic Sörlandet

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Humør Brygga

Folk fra det sydlige Norge er kendt for deres venlighed, og det afspejles også i den service, du får fra vores bartendere, når du besøger Humør Brygga. Vores bar serverer lækre drinks og lettere måltider.

Restaurantbooking

+47 38177777

Prøv vores friske kaffe, eller nyd en aperitif før middagen. Eller måske ønsker du at lytte til god musik og spille billard? Uanset hvad garanterer vi, at vi gør dig i godt humør.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun Closed